Pam syiling hebat seperti IOTA pada HitBTC menggunakan pertukaran automatik

Mendahului pasaran altcoin, pertukaran automatik pada HitBTC dan berdagang IOTA seperti pedagang profesional. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran terbaik
gred tentera
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah pembantu pintar yang membenarkan pedagang mata wang kripto, membina alat dagangan tanpa perlu menulis satu baris kod.”
Menandakan

Reka peraturan perdagangan automatik yang berkuasa

Coinrule reka bentuk yang paling mudah dan paling mesra pengguna crypto trading bot. Dengan Coinrule anda boleh mereka bentuk kaedah dagangan anda sendiri berdasarkan IOTA dan biarkan ia berjalan secara automatik di pelbagai bursa crypto seperti HitBTC. Ia adalah If-This-Then-That untuk dagangan automatik yang membenarkan anda merebut banyak peluang di pasaran.

Buat Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji dagangan Anda

Beli/jual dengan selamat di HitBTC

Coinrule memenuhi keperluan pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Uji dan jalankan dagangan automatik anda dengan mudah dalam beberapa minit di HitBTC. Hanya beli dan jual, lindungi portfolio anda dan atasi pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Buat Bot

Membangunkan mesin dagangan anda sendiri dan membeli dan menjualIOTA

Walaupun dalam selang ketidaktentuan pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh mempamerkan sejenis turun naik yang boleh menawarkan peluang yang sangat baik. Beli syiling mencelup dan jual yang semakin meningkat, anda boleh memanfaatkan perubahan harga ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan pelan dagangan automatik. Mengendalikan modal crypto anda tidak pernah semudah ini!

Buat Bot

Peraturan model berdasarkan penunjuk arus perdana

Pernah terfikir bagaimana untuk merobotkan strategi dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai pengalaman pengekodan? Coinrule adalah berdasarkan cara Jika-Ini-Kemudian-Begitu, kami membentangkan antara muka mesra pengguna dan banyak korelasi yang akan membolehkan anda membuat pelan dagangan pertama anda di HitBTC.

Pencetus robot apabila pasaran crypto berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang diperlukan Semudah IFTTT
Urus pasaran bergerak Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Rancangan sekarang

Terima isyarat dagangan percuma, bina strategi dan uruskan syiling anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda