Dagangan hari pada OKex dan Beli/jual Decred

Mengungguli pergerakan pasaran, dagangan harian di OKex dan berdagang DCR seperti seorang guru. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Bursa paling terkenal
gred tentera
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
“Perkara terbaik yang berlaku dalam crypto dalam satu tahun yang lalu”
Lukas

Reka bentuk peraturan crypto automatik

Coinrule ialah alat yang luar biasa untuk pelbagai peringkat pelabur dan pedagang. Terdapat pelbagai peluang yang ditawarkan di platform kami. Anda boleh menguji dan mencapai strategi automatik anda untuk membangunkan sistem perdagangan anda sendiri dan membeli/menjual DCR. Ia akan menjadi sangat terurus untuk mengumpul DCR, melindungi portfolio anda, menangkap mana-mana pam tanpa kehilangan penurunan mendadak.

Buat Peraturan

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji strategi anda

Urus dengan selamat di OKex

Coinrule mempunyai satu matlamat utama, kami mahu menjadikan tindakan dagangan anda lebih berkesan sambil cepat. Pasaran mata wang kripto berfungsi 24/7, hanya bot kripto automatik boleh menangkap sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan muncul dalam pasaran. Bagaimana untuk mencipta peraturan perdagangan automatik dengan Coinrule? Tentukan strategi automatik anda menggunakan amalan If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Buat Peraturan

Bina mesin dagangan anda sendiri dan kumpulkanDCR

At Coinrule kami sedang berusaha secara intensif untuk menyampaikan perkara baharu dan penambahbaikan kepada alat pintar kami setiap hari. Malah, kami bekerjasama dengan pelanggan kami yang paling mahir dan pertukaran teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan pendapat.

Buat Peraturan

Cipta strategi automatik berdasarkan petunjuk yang paling banyak digunakan

Perdagangan memerlukan kawalan, sikap dan kaedah. Apakah yang menjadikan perdagangan begitu keras? Sifat manusia dan emosi boleh menjejaskan pendapatan dagangan anda secara negatif. Menggunakan peraturan perdagangan automatik membolehkan anda mengatasi kesan kebimbangan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga seorang amatur boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Cetuskan bot apabila tingkat dagangan berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Uruskan dinamik pelaburan Memaksimumkan Keuntungan

Mula Mencipta sistem Perdagangan Sekarang

Terima isyarat dagangan percuma, wujudkan perdagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda