3koma lwn Coinrule

Pengenalan

Jika anda sedang mencari cara yang mudah dan mudah untuk meningkatkan kekayaan anda melalui perdagangan automatik, terdapat beberapa pilihan di luar sana. Dua daripada perkhidmatan yang paling popular ialah 3Commas dan Coinrule. Kedua-duanya mempunyai kekuatan masing-masing, tetapi yang mana satu yang terbaik untuk anda?

Biar saya jelaskan. 3Commas ialah perkhidmatan hebat dengan pelbagai ciri yang membolehkan pedagang menyediakan strategi automatik dengan relatif mudah. Ia juga menawarkan ujian belakang bagi mereka yang ingin bermain-main dengan data sejarah sebelum menyelam masuk. Walau bagaimanapun, Coinrule menawarkan lebih banyak ciri yang menarik minat pedagang berpengalaman dan pemula.

Coinrule mempunyai pengalaman pengguna reka bentuk produk yang mudah digunakan dengan ciri yang sangat intuitif seperti penunjuk lanjutan, integrasi TradingView, dompet demo, pelan percuma, pesanan tertinggal, dagangan niaga hadapan dan sesi dagangan satu lawan satu. Ia juga mempunyai platform seperti permainan yang membolehkan pedagang mengasah kemahiran mereka dalam senario simulasi sebelum memasuki dunia perdagangan sebenar. Jadi, jika anda serius untuk membawa permainan dagangan anda ke peringkat seterusnya, berikut adalah beberapa kelebihan penggunaan Coinrule lebih 3Koma yang perlu anda ingat.

Apakah Perdagangan Automatik?

Adakah anda ingin tahu apa itu perdagangan automatik? Jika anda sedang mencari cara untuk menjana wang dari pasaran tanpa terikat dengan komputer anda sepanjang hari, pastinya ia adalah sesuatu yang perlu anda teliti. Dagangan automatik ialah tempat algoritma komputer meletakkan dagangan untuk anda berdasarkan kriteria yang telah anda tetapkan. Ini bermakna, dengan bantuan bot dagangan automatik, anda boleh menyediakan parameter, seperti masa untuk membeli dan menjual saham atau mata wang tertentu dan jumlah yang perlu dilaburkan dalam setiap satu.

Dua bot dagangan automatik yang paling popular ialah 3Commas dan Coinrule. 3Commas ialah platform yang ringkas tetapi berkuasa yang membolehkan pengguna membina strategi automatik mereka sendiri, lengkap dengan ujian belakang, perdagangan kertas dan banyak lagi. Coinrule ialah platform seperti permainan yang membantu pelabur meningkatkan keuntungan mereka dengan menjadikannya lebih mudah untuk menyediakan dagangan berasaskan peraturan yang kompleks.
Coinrule mempunyai beberapa kelebihan berbanding 3Koma. Sebagai contoh, reka bentuk produk dan pengalaman pengguna keseluruhannya lebih moden, manakala cirinya—seperti Pengimbas Sebarang Syiling, Penunjuk Lanjutan dan Dompet Demo—menjadikan proses mencipta strategi dagangan yang menguntungkan lebih mudah dan cekap.

Di samping itu, CoinrulePelan Percuma membolehkan pengguna bermula tanpa membelanjakan sebarang wang pendahuluan dan ciri Pesanan Jejaknya membantu melindungi keuntungan daripada penurunan atau perubahan pasaran secara tiba-tiba. Akhir sekali, dengan pilihan Dagangan Niaga Hadapan dan Sesi Dagangan Satu lawan Satu dengan profesional berpengalaman, Coinrule menyediakan cara yang lebih komprehensif untuk menjana wang daripada pasaran dengan cepat dan selamat.

Membandingkan 3Koma dan Coinrule Ciri-ciri

Apabila ia datang kepada perisian dagangan automatik, terdapat dua pemain besar dalam permainan: 3Koma dan Coinrule. Walaupun kedua-duanya adalah alat yang berkuasa, mereka masing-masing mempunyai ciri dan aplikasi yang berbeza. 3Commas menawarkan beberapa ciri yang Coinrule tidak—seperti 4 bot untuk Market Making, yang menawarkan peluang kepada pedagang untuk mengaut keuntungan daripada turun naik pasaran dengan membeli dan menjual secara berulang—tetapi reka bentuk keseluruhannya lebih lapuk. Ia juga boleh lebih mahal daripada Coinrule, bergantung pada rancangan yang anda pilih.

Tetapi apabila ia datang kepada pengalaman pengguna dan reka bentuk produk, tidak dapat dinafikan Coinrule adalah pemenang. Dengan antara muka yang anggun dan rasa seperti permainan, ia mudah digunakan walaupun untuk pedagang kali pertama. Ia juga menawarkan banyak ciri canggih seperti Pengimbas Any Coin (yang mencari pasaran paling menguntungkan), dompet demo (supaya anda boleh menguji strategi tanpa sebarang risiko kewangan), dan sesi dagangan satu lawan satu dengan pakar yang akan membantu mengemudi anda dalam arah yang betul.

Tambahan pula, Coinrule menawarkan pelan percuma supaya anda boleh merasai perisian dagangan automatik mereka secara percuma sebelum membuat langganan.

aising pada kek? Coinrule mempunyai pesanan tertinggal dan keupayaan dagangan niaga hadapan ditambah pada platform mereka menjadikannya lebih baik daripada sebelumnya!

Bagaimana Coinrule Lebih Baik Daripada 3Koma?

Anda mungkin tertanya-tanya bagaimana Coinrule adalah berbeza daripada 3Koma, dan sebab anda perlu bertukar. Mari kita lihat beberapa ciri yang dibuat Coinrule menonjol dari orang ramai.

Reka bentuk produk & pengalaman pengguna: Coinrule menawarkan platform seperti permainan yang mudah digunakan, dengan antara muka yang mesra dan menarik. Anda tidak perlu menjadi pedagang yang berpengalaman untuk memahaminya—Coinrule disediakan supaya sesiapa sahaja boleh menyelami perdagangan dengan cepat dan mudah.

Sebarang Pengimbas Syiling: CoinrulePengimbas Any Coin membolehkan anda menjejaki harga pada lebih 2,000 syiling, jadi anda tidak akan terlepas peluang pelaburan yang baik. Selain itu, ia dikuasakan oleh Trading View, jadi anda tahu anda mendapat maklumat terkini yang terkini. Penunjuk lanjutan & integrasi TradingView: Coinrule membolehkan pedagang maju mengakses alatan berkuasa seperti MACD dan Stochastic Oscillators yang membolehkan anda menyelam lebih dalam ke dalam nombor di sebalik dagangan. Selain itu, dengan penyepaduan yang lancar dengan TradingView, masuk dan keluar daripada dagangan dengan cepat adalah mudah!

Dompet Demo & Pelan Percuma: Bagi mereka yang baru memulakan dagangan, Coinrule menawarkan dompet demo yang membolehkan anda menguji strategi anda tanpa perlu mempertaruhkan wang sebenar. Dan lebih baik lagi—ada pelan percuma tersedia yang memberikan pedagang semua ciri asas yang mereka perlukan untuk mula membina kekayaan!

Apakah Kebaikan Penggunaan Coinrule?

Coinrule mempunyai banyak ciri hebat untuk ditawarkan kepada penggunanya. Ia mempunyai reka bentuk produk yang mudah dinavigasi yang menjadikannya mudah difahami dan digunakan. Walaupun anda seorang pemula dalam perdagangan automatik, anda tidak perlu risau—CoinrulePengalaman pengguna direka untuk pedagang baru dan berpengalaman.

Salah satu ciri unik ialah Pengimbas Any Coin. Ia cepat mencari arah aliran mata wang kripto, sama ada amaran dagangan atau butiran tentang syiling tertentu, dan memberikan anda cerapan yang anda perlukan dalam masa nyata. Ia benar-benar alat yang hebat untuk pedagang yang ingin sentiasa dikemas kini mengenai keadaan pasaran.

Coinrule turut menawarkan Penunjuk Lanjutan, yang boleh membantu pedagang membuat ramalan yang lebih tepat tentang pergerakan harga dan arah aliran pasaran yang lain. Sebagai contoh, penunjuk ini boleh digunakan untuk mencipta carta dengan alat analisis teknikal seperti purata bergerak dan MACD.

Apatah lagi Coinrule menawarkan ciri Trailing Stop Loss — ini membolehkan pengguna menetapkan pesanan mengekori yang akan dilaksanakan apabila syarat yang telah ditetapkan dipenuhi — dengan itu meminimumkan kerugian sambil memberikan perlindungan terhadap turun naik dalam pasaran crypto. Dengan ciri ini, pengguna boleh berdagang dengan yakin walaupun berhadapan dengan ketidaktentuan atau ketidaktentuan pasaran.

Akhirnya, CoinruleCiri Dagangan Niaga Hadapan membolehkan peniaga mengambil kesempatan daripada turun naik harga tanpa benar-benar membeli sebarang syiling terlebih dahulu — justeru memberi mereka pendedahan kepada potensi keuntungan tanpa perlu memiliki sebarang aset! Ini memudahkan peniaga yang baru bermula kerana mereka tidak perlu risau untuk menguruskan pelaburan besar dengan segera.

Coinrule vs Ulasan 3koma: Harga, Strategi & Apl

3commas
Coinrule
Sebarang Pengimbas Syiling
X
daftar
Penunjuk Lanjutan
daftar
daftar
Integrasi TradingView
daftar
daftar
Pengujianbelakang
X
daftar
Dompet Demo
daftar
daftar
Pelan Percuma
daftar
daftar
Pesanan Terikut
daftar
daftar
Dagangan Niaga Hadapan
daftar
daftar
Sesi Dagangan Satu lawan Satu
X
daftar
Coinrule Webinar bersama Ruben
Melabur dalam Orang, Coinrule ialah Crowdfunding!
Ketahui Lebih Lanjut
 
Melabur dalam Orang, Coinrule ialah Crowdfunding!

Tidak seperti syarikat crypto lain, pada 2017 kami tidak melancarkan ICO, sebaliknya kami mengumpul dana daripada MKB Bank dan Angels. Hari ini kami mengumpul dana lagi dan
Anda Boleh Menjadi Sebahagian daripada Perjalanan Ini.

Ketahui Lebih Lanjut
Coinrule Webinar bersama Ruben
Ketahui Cara Melancarkan Dagangan Automatik pada Coinrule
Sertai Webinar Percuma
 
Sertai Webinar Percuma Kami

Belajar asas latihan dalam sahaja 30 minit!

Ruben, Ketua Perdagangan at Coinrule akan menunjukkan kepada anda strategi terbaik untuk dilaksanakan dan menjawab semua soalan anda.

Sertailah Webinar
Webinar bersama Ruben