Dagangan hari pada Bitfinex dan Beli/jual Monero

Buat perdagangan automatik anda dan biarkan ia berfungsi untuk anda, pada Bitfinex dan banyak lagi.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran popular
terbaik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
“Perkara terbaik yang berlaku dalam crypto dalam tempoh lima tahun yang lalu”
Lukas

Reka bentuk peraturan crypto automatik, tanpa gangguan

Coinrule ialah alat yang berkesan untuk pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Terdapat pelbagai peluang yang ditawarkan di platform kami. Anda boleh menguji dan mencapai strategi automatik anda untuk membangunkan sistem perdagangan anda sendiri dan membeli/menjual XMR. Ia akan menjadi sangat terurus untuk mengumpul XMR, melindungi portfolio anda, memintas mana-mana pam tanpa kehilangan penurunan mendadak.

Mula Buat Peraturan

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji rancangan Anda

Urus dengan selamat pada Bitfinex

Coinrule mempunyai satu matlamat utama, kami ingin menjadikan pelan dagangan anda lebih berkesan sambil cepat. Pasaran mata wang kripto dibuka 24/7, hanya bot kripto automatik boleh menangkap sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan berlaku di pasaran. Bagaimana untuk memulakan pesanan dengan Coinrule? Tentukan strategi automatik anda menggunakan amalan If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Mula Buat Peraturan

Bangunkan sistem dagangan anda sendiri dan kumpulkanXMR

At Coinrule kami sedang berusaha secara intensif untuk menyampaikan alatan baharu dan perubahan kepada editor kami setiap hari. Malah, kami bekerjasama dengan pelanggan kami yang paling profesional dan pertukaran teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan pendapat.

Mula Buat Peraturan

Model strategi automatik berdasarkan penunjuk selamat

Perdagangan memerlukan ketertiban, sikap dan proses. Apakah yang menjadikan perdagangan begitu keras? Sifat manusia dan emosi boleh menjejaskan hasil dagangan anda secara negatif. Menggunakan bot perdagangan membolehkan anda mengatasi kesan ketakutan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga peniaga yang kurang berpengalaman boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Cetuskan bot apabila ruang crypto berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Uruskan turun naik Memaksimumkan Keuntungan

Mula Mencipta strategi Serta-merta

Terima isyarat dagangan percuma, wujudkan perdagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda