Dagangan hari pada Bitfinex dan Beli/jual Tron

Kalahkan pasaran altcoin, dagangan harian di Bitfinex dan dagangan TRX dengan bijak. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Bursa paling terkenal
dijamin
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
“Perkara terbaik yang berlaku dalam crypto dalam empat tahun yang lalu”
Tony

Bina bot dagangan dengan segera

Coinrule ialah alat yang sangat baik untuk pelbagai kelas pelabur dan pedagang. Terdapat rangkaian lengkap pilihan yang ditawarkan pada platform kami. Anda boleh menguji dan membangunkan strategi automatik anda untuk mencipta sistem dagangan anda sendiri dan membeli/menjual TRX. Ia akan menjadi sangat mudah untuk mengumpul TRX, mempertahankan portfolio anda, menangkap mana-mana pam tanpa kehilangan drop down secara tiba-tiba.

Buat Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji pesanan Anda

Urus dengan selamat pada Bitfinex

Coinrule mempunyai satu misi utama, kami ingin menjadikan dagangan crypto anda lebih berkesan sambil fleksibel. Pasaran mata wang kripto berjalan 24/7, hanya strategi perdagangan automatik boleh mengendalikan sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan muncul di pasaran. Bagaimana untuk memprogramkan peraturan perdagangan automatik dengan Coinrule? Urus strategi automatik anda menggunakan borang If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Buat Bot

Cipta strategi dagangan anda sendiri dan kumpul TRX

At Coinrule kami sedang berusaha dengan penuh semangat untuk menyampaikan komponen dan perkembangan baharu kepada platform kami setiap hari. Malah, kami bekerjasama dengan pedagang kami yang paling aktif dan bursa teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan teguran.

Buat Bot

Reka strategi automatik berdasarkan penunjuk yang paling banyak digunakan

Berdagang memerlukan kesabaran, sikap dan program. Apakah yang menjadikan perdagangan begitu berisiko? Sifat manusia dan perasaan boleh mendorong keuntungan dagangan anda secara negatif. Menggunakan bot crypto membolehkan anda mengurangkan kesan tekanan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga seorang pemula boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Mekanisme pencetus apabila pasaran crypto berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Uruskan dinamik pelaburan Memaksimumkan Keuntungan

Mula Mencipta dagangan Automatik Hari Ini

Terima isyarat dagangan percuma, tentukan perdagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda