Pertukaran automatik pada Binance dan Beli/jual 0x

Menangi kedinamikan pasaran, pertukaran automatik pada Binance dan berdagang ZRX seperti pedagang profesional. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran terbaik
jauh lebih baik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
“Perkara terbaik yang kami lihat dalam crypto dalam tiga tahun yang lalu”
Simon

Reka bentuk bot dagangan yang ideal

Coinrule ialah alat yang berguna untuk banyak kumpulan pelabur dan peniaga yang berbeza. Terdapat pelbagai jenis faedah yang ditawarkan pada platform kami. Anda boleh menguji dan mengurus strategi automatik anda untuk menentukan sistem dagangan anda sendiri dan membeli/menjual ZRX. Ia akan menjadi sangat fleksibel untuk mengumpul ZRX, mengekalkan portfolio anda, menangkap mana-mana pam tanpa kehilangan penurunan mendadak.

Mula Berdagang

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji rancangan Anda

Urus dengan selamat pada Binance

Coinrule mempunyai satu matlamat utama, kami ingin menjadikan dagangan mata wang kripto anda lebih berkesan sambil segera. Pasaran mata wang kripto beroperasi 24/7, hanya pelan dagangan automatik boleh memilih sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan timbul dalam pasaran. Bagaimana untuk mencipta peraturan perdagangan automatik dengan Coinrule? Tentukan strategi automatik anda menggunakan logik If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Mula Berdagang

Bangunkan mesin dagangan anda sendiri dan kumpulkanZRX

At Coinrule kami sedang berusaha dengan penuh semangat untuk menyampaikan modul dan tetapan baharu kepada tetapan kami setiap hari. Malah, kami bekerjasama dengan pengguna kami yang paling pakar dan bursa teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan pertimbangan.

Mula Berdagang

Model strategi automatik berdasarkan penunjuk arus perdana

Perdagangan memerlukan kawalan, sikap dan kaedah. Apakah yang menyukarkan perdagangan? Sifat manusia dan persepsi boleh memberi kesan negatif kepada pendapatan dagangan anda. Menggunakan bot crypto membolehkan anda mengurangkan kesan kebimbangan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga seorang amatur boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Cetuskan bot apabila pergerakan pasaran berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Uruskan dinamik pelaburan Memaksimumkan Keuntungan

Mulakan Mencipta Dagangan sekarang

Terima isyarat dagangan percuma, tentukan dagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda