Pam syiling hebat seperti BCH pada Binance menggunakan pertukaran automatik

Juara pasaran kripto, pertukaran automatik pada Binance dan perdagangan BCH dengan berkesan. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran terbaik
jauh lebih baik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah penyelesaian terbaik yang membenarkan pedagang mata wang kripto, membina alat dagangan tanpa perlu menentukan satu baris kod.”
Simon

Bina sistem perdagangan, tanpa masa henti

Coinrule reka bentuk yang paling mudah dan paling mesra pengguna crypto trading bot. Dengan Coinrule anda boleh mereka bentuk kaedah dagangan anda sendiri berdasarkan BCH dan biarkan ia berjalan secara automatik pada pertukaran kripto yang paling biasa seperti Binance. Ia adalah If-This-Then-That untuk dagangan automatik yang membenarkan anda mengeksploitasi banyak peluang di pasaran.

Buat Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji perdagangan automatik anda

Beli/jual dengan selamat di Binance

Coinrule memenuhi keperluan mendesak pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Uji belakang dengan mudah dan jalankan dagangan automatik anda dalam beberapa minit di Binance. Hanya beli dan jual, lindungi portfolio anda dan atasi pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Buat Bot

Cipta mesin dagangan anda sendiri dan beli dan jualBCH

Walaupun dalam selang ketidaktentuan pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh mempamerkan sejenis turun naik yang boleh menawarkan peluang yang sangat baik. Beli syiling mencelup dan jual yang semakin meningkat, anda boleh menguruskan variasi ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan peraturan perdagangan automatik. pesan modal crypto anda tidak pernah secepat ini!

Buat Bot

Peraturan reka bentuk berdasarkan penunjuk arus perdana

Pernah terfikir bagaimana untuk merobotkan strategi dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai pengalaman pengekodan? Coinrule adalah berdasarkan mod Jika-Ini-Kemudian-Itu, kami mempersembahkan antara muka yang mesra pengguna dan banyak korelasi yang akan membolehkan anda membuat pelan dagangan pertama anda di Binance.

Pencetus robot apabila ruang crypto berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang diperlukan Semudah IFTTT
Urus pasaran bergerak Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Peraturan Serta-merta

Terima isyarat dagangan percuma, bangunkan strategi dan uruskan syiling anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda