Pam syiling hebat seperti QTUM pada Binance menggunakan pertukaran automatik

Kalahkan pasaran dengan menggunakan pertukaran automatik pada Binance dan buat keuntungan dengan QTUM dalam masa beberapa jam

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran selamat
terbaik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah alat pintar yang membenarkan pedagang mata wang kripto, membina alat dagangan tanpa perlu menulis satu baris kod.”
Simon

Rancang pelan dagangan automatik sekarang

Coinrule menyediakan aplikasi mata wang kripto yang paling berguna dan paling mesra pengguna. Dengan Coinrule anda boleh memprogramkan kaedah dagangan anda sendiri berdasarkan QTUM dan biarkan ia berjalan secara automatik pada pertukaran kripto yang paling biasa seperti Binance. Ia adalah If-This-Then-That untuk perdagangan mata wang kripto yang membenarkan anda menguruskan banyak peluang di pasaran.

Buat Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji peraturan Anda

Beli/jual dengan selamat di Binance

Coinrule memenuhi keperluan pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Semak dan jalankan dagangan automatik anda dengan mudah dalam beberapa minit di Binance. Hanya berdagang, melindungi portfolio anda dan mengungguli pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Buat Bot

Bina corak dagangan anda sendiri dan beli dan jualQTUM

Walaupun dalam masa turun naik pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh mempamerkan jenis turun naik yang boleh memberikan peluang berharga. Beli syiling yang tergelincir dan jual yang semakin meningkat, anda boleh merebut perubahan harga ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan sistem perdagangan automatik. pesan modal crypto anda tidak pernah secepat ini!

Buat Bot

Buat peraturan berdasarkan penunjuk pintar

Pernah terfikir bagaimana untuk mengautomasikan pelan dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai pengalaman pengekodan? Coinrule adalah berdasarkan mod If-This-Then-That, kami mencadangkan penyelesaian yang mesra pengguna dan banyak tutorial yang akan membolehkan anda membentuk pelan dagangan pertama anda di Binance.

Pencetus robot apabila pergerakan pasaran berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang diperlukan Semudah IFTTT
Urus ikan paus yang mempengaruhi pasaran Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Rancangan Hari Ini

Terima isyarat dagangan percuma, bangunkan strategi dan uruskan syiling anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda