Pelayan yang sempurna untuk berdagang BNB dengan berkesan di Binance

Mengungguli pergerakan pasaran, pertukaran automatik pada Binance dan berdagang BNB dengan bijak. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran selamat
dijamin
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Alat pintar yang sangat berguna, saya harap saya dapat menemuinya lebih awal."
Martin

Bina peraturan perdagangan, berulang kali

Coinrule menjadikan perdagangan automatik semudah IFTTT. Mana-mana pengguna akan dapat mewujudkan program dagangannya sendiri serta-merta tanpa kemahiran kod. Platform yang fleksibel dan luar biasa akan sepadan dengan permintaan mana-mana pedagang kripto jadi tiada kesempatan di tingkat perdagangan akan gagal ditangkap lagi.

Buat Peraturan

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji strategi anda

Urus dengan selamat pada Binance

Anda boleh mengendalikan strategi automatik anda pada bila-bila masa dengan mudah daripada papan pemuka bersatu yang disambungkan kepada Binance dan di sana anda akan menyemak semua ciri yang berkaitan tentang sistem perdagangan anda. Anda mempunyai kawalan penuh ke atas syiling anda, Coinrule tidak mempunyai kebenaran untuk mengalih keluar syiling anda daripada peruntukan anda. Jagaan anda adalah keutamaan kami!

Buat Peraturan

Rancang strategi dagangan anda sendiri dan berdagangBNB

Pertimbangkan untuk menggunakan Pertukaran Demo kami dengan modal maya untuk menguji strategi automatik anda dengan selamat dalam keadaan pasaran sebenar tanpa risiko untuk syiling anda. Anda boleh menukar sistem dagangan baharu anda untuk menjadikannya lebih cekap. Keadaan pasaran sering berubah jadi kebolehlarasan merupakan keperluan penting dan Coirule komited untuk memenuhi keperluan tertinggi mana-mana pelabur.

Buat Peraturan

Bina dagangan automatik berdasarkan penunjuk selamat

Binance Coin mempunyai pelan hala tuju yang sangat menarik untuk 2019, lebih banyak laporan boleh dikeluarkan pada bila-bila masa dan harga boleh turun atau mengepam apabila anda menjangkakan paling sedikit sejak Binance beroperasi 24/7. Bot dagangan automatik menyokong anda untuk menangkap peluang terbaik tanpa kehilangan satu perdagangan. Ketahui Lebih Lanjut dengan Coinrule sekarang!

Trigger crypto trading bots apabila pasaran altcoin berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Uruskan dinamik pelaburan Memaksimumkan Keuntungan

Mula Mencipta sistem Perdagangan Segera

Terima isyarat dagangan percuma, tetapkan peraturan dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda